Connect with us

Esports

“Si no estàs vacunat no pots jugar”

"Si no estàs vacunat no pots jugar"

 Nadal es posiciona a favor del govern d’Austràlia en el cas Djokovic

Novak Djokovic, que actualment és el millor tenista del món, continua retingut en un hotel de Melbourne després que Austràlia li hagi cancel·lat el visat d’entrada al país perquè no està vacunat.
El tenista serbi fa més de 24 hores que està tancat en una habitació esperant que un jutge dictamini si la seva exempció mèdica és vàlida o no.

Mentrestant, bona part dels tenistes de primera fila, entre ells Rafel Nadal, s’han posicionat a favor que el govern d’Austràlia a l’hora de negar l’entrada a Djokovic.

El tenista manacorí, que aquests dies està disputant un torneig menor a Melbourne, va fer pública la seva opinió entorn de la polèmica, dient: “Em sap greu per ell, però sap les condicions des de fa mesos: si no estàs vacunat no pots jugar. El món ja ha patit molt per, a més, no seguir les normes”.

Daniïl Medvédev, el número 2 del món, té una opinió semblant a la de Nadal. Ara bé, també hi ha tenistes que defensen Djokovic, com per exemple, Boris Becker. En una entrevista a la BBC, el sis vegades campió d’un Grand Slam creu que el serbi ha actuat de manera correcta: “Tenia una autorització mèdica, ell i cinc jugadors més que participen en el torneig. No s’ha botat cap norma, perquè se’ls ha permès jugar”, segons Becker.

A Sèrbia, el suport a Djokovic és total. Alguns esportistes han acusat al govern australià d’haver maltractat escandalosament a Djokovic.

Són tendència