Connect with us

Actualitat

Salut es planteja habilitar novament l’Hipòdrom de Manacor com a centre de vacunació massiva

Salut es planteja habilitar novament l'Hipòdrom de Manacor com a centre de vacunació massiva

La mesura està pendent de disposar dels equips humans suficients per a poder dur a terme l’estratègia d’immunització establerta

L’Hipòdrom de Manacor, tal com va succeir durant la primera campanya de vacunació, podria ser novament habilitat com a centre de vacunació massiva destinat als ciutadans de la zona del Llevant, Migjorn i Pla de Mallorca.

Aquesta és la intenció de la conselleria de Salut amb la finalitat d’intensificar la campanya de vacunació a l’illa, després que aquest divendres hagi entrat en servei l’Espai Francesc Quetglas, a Palma, com a nou vacunódromo.

Aquest nou punt d’atenció sanitària per a combatre la pandèmia preveu poder administrar fins a 1500 vacunes diàries, entre primeres dosis i de reforç. A més de Manacor, també existeix la voluntat d’habilitar un altre espai similar pel que respecta a la zona del Raiguer.

Així ho ha reconegut aquest divendres en roda de premsa la directora assistencial de l’IB-Salut, Eugenia Carandell, qui ha reconegut que els nous punts que serien habilitats a l’interior de l’illa podrien entrar en funcionament quan es disposi dels equips humans necessaris per a poder dur a terme l’estratègia d’immunització establerta.

Carandell també ha explicat que personal pertanyent a l’Exèrcit espanyol, a més de les labors de rastreig, també prestaran la seva ajuda en la campanya de vacunació.

Aquest divendres, el departament de Salut ha comunicat més de 2.100 positius i la incidència acumulada a 14 dies ja supera els 2.200 casos per cada 100.000 habitants, la major en tota la pandèmia.

Aquest divendres, Salut ha comunicat més de 2.100 positius i la incidència acumulada a 14 dies ja supera els 2.200 casos per cada 100.000 habitants, la major en tota la pandèmia

Són tendència