Connect with us

Societat

Un dels tres reis va haver de sotmetre’s a un test d’antígens minuts abans de la sortida de la Cavalcada de Manacor

Un dels tres reis va haver de sotmetre's a un test d'antígens minuts abans de la sortida de la Cavalcada de Manacor

Un episodi de contagi en el seu entorn familiar va fer necessària aquesta prova sanitària que afortunadament va donar negatiu

L’allau de contagis que està provocant la variant Òmicron des de fa setmanes, no va evitar que els nins i nines poguessin gaudir aquest passat dimecres vespre de la tradicional arribada dels Reis d’Orient.

Una convocatòria que va poder celebrar-se en la totalitat de pobles i ciutats de Mallorca, amb les preceptives mesurades de seguretat que els respectius ajuntaments i les autoritats sanitàries es van encarregar d’anunciar i recordar els dies previs a la nit màgica per excel·lència.

Amb pandèmia o sense ella, els moments previs a la sortida de la Cavalcada de Reis són, des de sempre, moments que solen viure’s amb nervis i tensió per part dels organitzadors, conscients de la importància que suposa la convocatòria per a moltes famílies i especialment per part dels nins i nines.

Aquest frenesí, va viure el seu particular episodi aquest passat dimecres en els preparatius de la Cavalcada de Manacor, quan un dels tres Reis va haver de sotmetre’s a un test d’antígens abans d’iniciar el recorregut. El motiu es va deure a un episodi de contagi que s’havia produït en el seu entorn familiar.

La prova, que permet obtenir un resultat ràpid i eficaç, finalment va donar negatiu i afortunadament l’episodi de nerviosisme viscut va acabar convertint-se en un fet anecdòtic.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com