Connect with us

Actualitat

Artà duplica en qüestió de dies el nombre de contagis en el municipi amb 172 casos actius

Artà gairebé duplica en 7 dies el nombre de casos actius al municipi: de 43 a 74

El Consistori ha alertat aquest divendres de la situació ja que “els nous positius continuen superant, de molt, el número d’altes”

Artà amb 172 casos actius de contagi és, ara mateix i amb poca diferència de Manacor (217), el segon municipi de la zona del Llevant on s’estan diagnosticant més casos positius de la Covid-19. Aquesta situació es manté des d’algunes setmanes i la tendència segueix a l’alça, com ha reconegut aquest mateix divendres el mateix Consistori, qui ha alertat als veïns de la situació sanitària que es ve produint.

En el municipi artanenc els casos positius s’han duplicat en només uns dies, arribant a aconseguir una xifra rècord que en cap cas va arribar a produir-se en les anteriors onades.

Des de l’Ajuntament d’Artà s’insisteix a recomanar les mesures preventives més segures per a evitar contagis: rentat de mans, mascareta i evitar reunions a interiors.

Segons la nota emesa pel Consistori d’Artà, “els nous contagis continuen superant, de molt, el nombre d’altes que es donin i la tònica ascendent dels darreres setmanes s’ha disparat”.

“La tònica ascendent de contagis les darreres setmanes s’ha disparat”, segons la nota mesa pel Consistori d’Artà

També es recorda, que des d’aquest passat dijous, les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19 poden demanar cita per a una prova diagnòstica a través de BitCita. Per tant, ja no és necessari telefonar a InfoCOVID, línia telefònica la qual continuarà oferint servei per la resolució de dubtes i per a altres funcions específiques. D’aquesta manera s’agilitza el sistema per a sol·licitar una prova diagnòstica per part dels usuaris, com ja es fa des de la setmana passada amb els casos dels contactes estrets.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com