Connect with us

Comunitat

Palma ajorna els concerts de la Revetla de Sant Sebastià

Palma ajorna els concerts de la Revetla de Sant Sebastià

Degut a l’actual situació sanitària

L’Ajuntament de Palma ha decidit ajornar els concerts programats per la Revetla de Sant Sebastià per mor de la situació sanitària actual.

El regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabjo, ha explicat que donada la situació epidemiològica actual “se suspenen tots els concerts que estaven repartits per evitar concentracions en torn a la Revetla de Sant Sebastià”. “És un moment en el que cal ser prudents, tothom està extremant precaucions i tenim l’obligació com a institució de ser responsables” ha dit i ha explicat que l’àrea de Participació Ciutadana ha contactat ja amb els artistes que han acceptat posposar les dates. “Encara no podem concretar perquè no sabem quina serà la durada d’aquesta situació però aquest escenari estava previst als contractes i, per tant aquesta previsió ens permet posposar els concerts”, ha dit i ha avançat que la setmana que ve es farà públic quins actes de format per reduït es mantenen al calendari de festes de Sant Sebastià.

Durant aquesta setmana l’àrea de Participació Ciutadana ha contactat amb els artistes amb l’objectiu de reprogramar tots aquells concerts que sigui possible tal i com preveuen els contractes.

Es contempla la possibilitat que els concerts anunciats finalment puguin celebrar-se durant la pròxima primavera, sempre que la crisi sanitària ho permeti.

Es contempla la possibilitat que els concerts anunciats finalment puguin celebrar-se durant la pròxima primavera, sempre que la crisi sanitària ho permeti

Són tendència