Connect with us

Oci i Cultura

Cancel·lats els actes centrals de les festes de Sant Honorat i Sant Antoni d’Algaida

Les torrades de Sant Honorat i Sant Antoni d'Algaida recapten 2.470 euros a benefici de Ciudad Antigua de Nicaragua

Aquest any no hi haurà foguerons, ni ball de Cossiers ni tampoc dimonis

L’Ajuntament d’Algaida ha fet públic aquest divendres que no celebrarà cap acte que pugui comportar la creació d’aglomeracions en el marc de les Festes de Sant Honorat i Sant Antoni a Algaida, Pina i Randa. No se celebraran els foguerons, les danses dels Cossiers ni les dels Dimonis de Pina, segons ressalta el comunicat emès pel Consistori.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha explicat que “atenent les pautes de les autoritats sanitàries, hem hagut de suspendre, ajornar o adaptar els actes que poden implicar aglomeracions i no es pugui controlar, en tot moment, el manteniment de les mesures bàsiques de prevenció”.

Això sí, el programa inclou actes i activitats des del 8 fins al 28 de gener. El pregó a càrrec de Maria Oliver “Majoral” tindra lloc aquest dissabte 8 de gener i suposarà l’inici oficial de les festes.

Entres les activitats culturals programades, destaca la presentació del llibre infantil Les festes de Sant Honorat i Sant Antoni a Algaida, Pina i Randa (divendres 14 de gener a les 20 hores). És una publicació de l’Ajuntament d’Algaida adreçada als més petits i que descriu les festes dels patrons d’hivern als pobles.

El pregó a càrrec de Maria Oliver “Majoral” tindra lloc aquest dissabte 8 de gener i suposarà l’inici oficial de les festes

També amb l’estrena de la Dansa dels Caparrots composta especialment per a l’ocasió pel mestre Gabriel Oliver Garau Torres, coreografiada per Tomeu Gomila i interpretada per la Banda de Música d’Algaida. A càrrec de la nova colla de caparrots. Aquesta activitat serà virtual i s’emetrà per les xarxes socials de l’Ajuntament .

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència