Connect with us

Actualitat

Els nins i nines esperen l’arribada dels Reis d’Orient amb la incertesa del temps

L'any de la Covid altera la festa tradicional dels Reis d'Orient

Segons l’Aemet a Balears, les precipitacions van minvant, però pot haver alguna Cavalcada que és pugui veure afectada per la pluja, sobretot a l’est de l’arxipèlag

Ha arribat el dia més esperat pels nins i nines d’arreu de Mallorca. Els municipis ja ho tenen tot preparat per rebre avui vespre a Ses Majestats, malgrat la situació sanitària i la incertesa del temps.

Els qui tinguin decidit assistir a presenciar a peu de carrer hauran d’abrigar-se i tampoc han d’oblidar-se el paraigua a casa perquè seguim sota la influència d’un front de pluges que pot deixar noves precipitacions a mesura que avanci la nit.

Segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a Balears a través de les xarxes socials, les precipitacions van minvant, però pot haver alguna Cavalcada que es pugui veure afectada per la pluja, sobretot a l’est de l’arxipèlag.

Les temperatures, entre les 18.30 i les 20 hores d’avui, difícilment superaran els 10 graus. L’ambient fred es mantindrà aquest dijous i es prolongarà durant tot el cap de setmana.

Les temperatures, entre les 18.30 i les 20 hores d’avui, difícilment superaran els 10 graus. L’ambient fred es mantindrà aquest dijous i es prolongarà durant tot el cap de setmana

Són tendència