Connect with us

Actualitat

Els Reis d’Orient arribaran sense caramels

Els Reis d'Orient arribaran sense caramels

La pràctica totalitat de municipis del Llevant i Migjorn respectaran aquesta directriu establerta per les autoritats sanitàries per evitar aglomeracions

La cavalcada de Reis de Manacor, així com de la resta de municipis del Llevant i Migjorn de Mallorca, no tindrà caramels aquest any. Així ho ha reconegut en roda de premsa el batle, Miquel Oliver, en referència a les recomanacions que han fet arribar a la totalitat de Consistoris de l’illa les autoritats sanitàries del Govern. En el cas concret de la capital del Llevant, Melcior, Gaspar i Baltasar tampoc duran mascareta durant el recorregut establert, excepte quan descendesquin a peu de carrer.

Així mateix, seguint la instrucció difosa des de la Conselleria de Salut, l‘ús de mascaretes serà obligatori per als més grans de sis anys i estarà recomanada per als de tres a cinc anys. També s’ha recomanat mantenir els grups bombolla i no mesclar-se amb persones no convivents.

En el cas de Manacor, la cavalcada reial començarà el recorregut a les 18.30 hores des del carrer de Sant Llorenç, continuarà pel carrer Capdepera, Avinguda Baix des Cós, fins a arribar a la plaça des Cós.

En el cas concret de la capital del Llevant, Melcior, Gaspar i Baltasar tampoc duran mascareta durant el recorregut establert, excepte quan descendesquin a peu de carrer

Són tendència