Connect with us

Vist a les xarxes

Projecten el primer taxi volador que connectarà Barcelona amb Balears

Projecten el primer taxi volador que connectarà Barcelona amb Balears

La intenció dels creadors, Umiles Group, és poder presentar el primer model a la fira Expodrónica que se celebrarà el mes de juny d’enguany

La tecnologia avança a passos gegants. Allò que fa uns anys només apareixia a les pel·lícules de ciència-ficció, dur camí de fer realitat. Precisament, una d’aquestes companyies que cerca convertir aquest somni en realitat és l’empresa espanyola Umiles Group. Fa temps que els investigadors d’aquesta indústria desenvolupen un prototip de dron que sigui capaç de transportar fins a cinc passatgers per l’aire i recórrer una distància de fins a 300 km. Sembla increïble.

Fa anys que aquesta companyia es dedicava a la fabricació de drons no tripulats, però ara sembla que volen fer un pas més enllà. Segons publica aquest dimarts elnacional.cat, es preveu que el model sigui totalment elèctric i el seu disseny sigui semblant a un dron convencional, això si, amb unes dimensions més grans. L’estructura la formaran quatre drons amb motors que actuaran de forma independent, aconseguint una gran estabilitat i proporcionant seguretat al passatger i a l’entorn aeri de l’aparell on aquest actuï.

Creuen que entre l’any 2026 i 2030 ja es podran realitzar els primers vols turístics. El nom escollit per a aquesta futura meravella de la tecnologia és el d’Integrity i la intenció de la companyia Umiles, és la de poder presentar el model a la fira Expodrónica que se celebrarà el pròxim mes de juny d’aquest any.

L’objectiu és que aquests aparells puguin arribar a connectar Barcelona, València i Balears amb drons tripulats que duguin a terme aquest recorregut, com si fossin taxis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència