Connect with us

Vist a les xarxes

Els escolars tornaran a les aules dilluns que ve amb normalitat

El Consell Interterritorial de Salut, que es reuneix aquest dimarts, estudia eximir de quarantenes als nins i nines sense símptomes que han tingut contacte amb positius

Tots els alumnes tornaran als seus respectius centres escolars en les dates previstes, el 10 de gener, seguint les normes Covid establertes fins ara.

Excepte sorpreses d’última hora, aquesta serà la principal mesura que s’adoptarà en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. La reunió extraordinària ha estat convocada per a aquest dimarts juntament amb la Conferència Sectorial d’Educació i la Conferència General de Política Universitària per a analitzar el retorn a les aules.

La intenció del Govern en aquesta reunió és la de demanar que s’iniciï el curs escolar amb normalitat i seguint el calendari previst, ja que entén que les escoles són entorns segurs i que fins i tot han ajudat a tallar les cadenes de transmissió.

La Conselleria d’Educació manté que els contagis a les aules són mínims i que, si hi ha positius, la majoria s’han produït fora dels centres educatius.

Són tendència