Connect with us

Actualitat

Manacor estableix un recorregut breu de la cavalcada dels Reis

Manacor estableix un recorregut breu de la cavalcada dels Reis

Ses Majestats, a partir de les 18.30 hores, transitaran pels carrers de Sant Llorenç, Capdepera, Avinguda Baix des Cós i la plaça des Cós

Aquest any les cavalcades per rebre els Reis d’Orient tornen a la presencialitat, però l’actual onada de contagis fa necessari mantenir algunes mesures per evitar grans aglomeracions.

Salut ha anunciat aquest dilluns el protocol que s’haurà de respectar en les desfilades. En el cas concret de Manacor, s’ha habilitat un recorregut breu, que començarà a partir de les 18.30 hores, i transitara pels carrers de Sant Llorenç, Capdepera, Avinguda Baix des Cós i arribada definitiva a la plaça des Cós.

Pel que als assistents, serà obligatori l’ús de mascareta a partir dels 6 anys i es recomana mantenir la distància de seguretat entre les persones no convivents. En alguns municipis, s’ha decidit que Melcior, Gaspar i Baltasar també estaran obligats a dur mascareta, així com tots els seus patges i ajudants. També es desconeix a hores d’ara si Ses Majestats podran tornar a llançar caramels als nins i nines.

No podran participar-hi ni assistir-hi persones amb símptomes de covid, les que hagin donat positiu o estiguin pendents de saber-ne el resultat, ni tampoc les que estiguin aïllades per ser contactes estrets.

Són tendència