Connect with us

Societat

Els Reis Mags ens duran fred i possibilitat de neu en cotes altes

La crisi sanitària obliga els ajuntaments a replantejar-se les cavalcades dels Reis Mags

La davallada de la temperatura serà molt notable a partir del dimecres capvespre, coincidint amb bona part de les Cavalcades

L’any 2021 a Mallorca va acabar sent càlid i lleugerament humit, amb un augment significatiu del nombre de dies de neu i de nits tropicals.

I el 2022 va començar la seva marxa climatològica deixant temperatures màximes, aquest passat diumenge 2 de gener, de 21, 6 °C a la Serra de Alfabia. Mai, en els últims 50 anys, s’havia registrat una temperatura tan alta a Mallorca en ple mes de gener.

Però les temperatures suaus que venen acompanyant-nos des de fa diversos dies, semblen tenir les hores comptades. S’anuncien canvis importants i el fred tornarà a ser el protagonista a partir del dimecres d’aquesta setmana, coincidint amb l’arribada dels Reis d’Orient. La cota de neu davallarà amb els pas de les hores i se situarà durant la nit a uns 1000 metres.

Pel que fa al dia dels reis ens espera un dia fred, amb màximes que no passaran de 12ºC

Pel que fa al dia dels reis ens espera un dia fred, amb màximes que no passaran de 12ºC. Cel molt variable, intervals de niguls i clarianes i qualque ruixat localitzat. Cota de neu entorn de 900 metres però amb precipitació escassa. Vent de nord moderat.

La inestabilitat es mantindrà fins al cap de setmana.

Són tendència