Connect with us

Actualitat

Treball investigarà les causes de la mort d’un treballador a un hotel de Cala Egos

Cal recordar que aquest jove va morir poc després d’haver treballat a la sala de màquines de les piscines de l’establiment turístic

La Conselleria de Treball del Govern ha decidit obrir un expedient per tal d’iniciar una investigació per determinar les causes que produïren el passat dimecres l’accident laboral que va costar la vida a un treballador dedicat a les tasques de manteniment a l’Hotel Puerto del Sol a Cala Egos, en el municipi de Santanyí.
Els tècnics d’Inspecció de Treball han obert un expedient d’ofici per determinar les possibles responsabilitats que puguin derivar-se en funció de les circumstàncies en què va tenir lloc les causes que provocaren la mort del treballador, de només 17 anys d’edat.
Cal recordar que aquest jove va morir poc després d’haver treballat a la sala de màquines de les piscines de l’establiment turístic. El jove es trobava treballant en aquest hotel quan va sofrir un esvaïment. Els serveis d’emergència que el varen atendre ja només van poder confirmar la seva defunció.
Es tracta d’un “veïnat molt conegut” a la zona i per aquest motiu l’Ajuntament de Santanyí ha decidit suspendre durant dos dies les festes de Santa Maria del Mar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència