Connect with us

Comunitat

Detinguts tres joves per disparar des d’un balcó amb una pistola de perdigons

Detinguts tres joves per disparar des d'un balcó amb una pistola de perdigons

Els fets van ocórrer fa uns dies a la Platja de Palma

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat 29 de desembre a 3 joves, dos d’ells de nacionalitat alemanya de 21 i 25 anys d’edat i un altre menor d’edat, com a presumptes autors d’un delicte d’amenaces i danys.

Els agents van tenir coneixement dels fets, després de rebre diverses cridades a la Sala CIMACC del 091, que van alertar d’aquesta situació que va causar un gran alarma entre els veïns de la zona.

Tres dels perdigons disparats van aconseguir arribar a la finestra d’un habitatge, on la seva família es trobava a l’interior en el moment dels fets, arribant a travessar el vidre, sense que resultés ningú ferit.

El conductor d’un taxi, el qual es trobava en la zona, també va resultar sorprès en sentir un tret que va impactar al cotxe.

Un dels detinguts va arribar a celebrar els fets comesos en les xarxes socials, penjant fins i tot alguna fotografia d’ell mateix empunyant l’arma curta utilitzada.

Els agents van dur a terme una recerca, la qual va concloure amb la identificació dels tres joves, procedint a la detenció dels mateixos i recuperant la pistola d’aire comprimit utilitzada.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com