Connect with us

Comunitat

Els menors de 12 anys, amb una sola dosi de la vacuna, podran accedir als llocs on s’exigeixi el Certificat Covid

Nou canvi: El govern espanyol exclou finalment als nins i nines de 14 anys dels passejos

Salut també ha aclarit que els esdeveniments esportius on es demanarà el document sanitari als assistents són aquells de caràcter territorial

Els nins i nines que compleixen els 12 anys aquets mes de desembre o durant el mes de gener de 2022, els quals només han tengut l’oportunitat de posar-se la primera dosi de la vacuna, podran accedir als llocs on s’exigeixi la presentació del Certificat Covid , per tant, no se demanarà que el certificat indiqui que duen dues dosis posades, segons ha anunciat aquest dijous la conselleria de Salut. El Govern també ha recordat que el certificat és exigible a les persones majors de 12 anys.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha signat avui una resolució que recull aquesta mesura, la qual entrarà en vigor tant aviat es publiqui el text en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, previsiblement dissabte 1 de gener.

La resolució també fa un aclariment sobre l’Acord de Consell de Govern de 23 de desembre de 2021, per concretar que els esdeveniments esportius on es demanarà el Certificat Covid als assistents són aquells de caràcter territorial, no estatal.

Són tendència