Connect with us

Esports

Nadal pot tornar a ser el número 1 del món

Si aconsegueix arribar a les semifinals del torneig de Mont-real, després de la baixa per lesió de l’escocès Andy Murray

El tennista manacorí Rafel Nadal podrà tornar a ser el número 1 del rànquing de l’ATP si aconsegueix les semifinals del torneig de Mont-real, sisè Masters 1.000 de la temporada, després de confirmar-se aquest dijous que l’escocès Andy Murray serà baixa perquè segueix recuperant-se de la lesió en el maluc que arrossega des del passat mes de juliol.

“Tristament he hagut de retirar-me de Mont-real, és un torneig del que tinc molt bons records. Estic treballant tan dur com puc per tornar a la pista al més aviat possible”, va dir Murray en un comunicat de la web del torneig canadenc.

Aquesta absència obre la possibilitat que Nadal, absent l’any passat del torneig per recuperar-se de la seva lesió a una mà, pugui aconseguir situar-se en el primer lloc si arriba a les semifinals a Mont-real. L’última vegada que va estar en aquest lloc va ser l’1 de juny de 2014 i acumulà un total de 141 setmanes com a líder del rànquing.

 

Són tendència