Connect with us

Actualitat

Denuncien davant Anticorrupció una plaça convocada per presumptament beneficiar al marit de Catalina Soler

Els socialistes de Felanitx denuncien davant Anticorrupció una plaça convocada per presumptament beneficiar al marit de la regidora Catalina Soler

Els socialistes de Felanitx demanen que s’investigui el motiu pel qual es va aprovar el sistema de promoció restringint la participació d’altres candidats

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Felanitx han registrat una denúncia davant l’Oficina Anticorrupció perquè “s’investigui el presumpte cas de nepotisme protagonitzat per la regidora de Recursos Humans i tinent de batlia, Catalina Soler, perquè no va donar explicacions sobre una plaça que podria haver estat creada per beneficiar al seu marit”.

Els socialistes demanen que s’arribi al fons dels assumptes esmentats “poc estètics i ètics, així com que s’investigui tot el procés selectiu i els fets exposats a més dels que puguin sorgir durant la investigació”. Qualifiquen els fets denunciats com “un acte de favor o un cas de nepotisme”.

Demanen que s’investigui el “suposat cas de corrupció” i, en concret, l’existència de la plaça convocada, ja que segons la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament de Felanitx de dia 29 de març no hi ha cap existència de la plaça creada, argumenten.

També incideixen en què s’investigui “si s’ha dirigit el procediment perquè el marit de la regidora Soler pugui obtenir la plaça sense cap classe de competència d’altres aspirants”, així com la participació en el procediment de la regidora de l’esmentada regidora i del seu marit, actual oficial de Policia Local de Felanitx, “ja que la llei els obliga a abstenir-s’hi per motius de parentiu”.

Finalment, també demanen que sigui investigat el motiu pel qual es va aprovar el sistema de promoció restringint la participació d’altres candidats d’altres cossos de Policia Local de les Illes Balears fixant els sistemes de promoció interna i externa, segons estableix la normativa d’aplicació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència