Connect with us

Esports

Mariona Caldentey rep el premi Jaume II del Consell de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la directora insular d'Esports, Margalida Portells, va rebre aquest dilluns en audiència a l'esportista Mariona Caldentey, guardonada recentment amb un dels premis Jaume II que atorga la institució insular. Caldentey no va poder recollir personalment la distinció durant la gala de lliurament celebrada fa uns dies. «És un exemple de superació i esforç, i un referent per a totes les mallorquines i mallorquins, especialment per als més joves» va expressar Cladera, que va lliurar personalment la distinció atorgada per la institució insular, en reconeixement de la seva trajectòria esportiva. Mariona Caldentey va debutar en primera divisió de futbol femení als 15 anys i als 18 va fitxar pel FC Barcelona, al mateix temps que començà els estudis en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, grau que posteriorment va completar amb èxit. És davantera del Barça i s'ha convertit en la setena futbolista amb més partits de la història del club i la cinquena amb més gols oficials. A més de ser titular de l'equip també ha aconseguit ser convocada de manera regular per la selecció espanyola en els darrers anys. La temporada 2020-2021 ha aconseguit triplet amb el Barça: Lliga, Copa i Champions League, sent una de les màximes golejadores no només del seu equip, sinó també de totes les competicions. Actualment, es troba recuperant-se d'una lesió soferta en els terrenys de joc.

La futbolista de Felanitx va ser rebuda en audiència per la presidenta insular, Catalina Cladera

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la directora insular d’Esports, Margalida Portells, va rebre aquest dilluns en audiència a l’esportista Mariona Caldentey, guardonada recentment amb un dels premis Jaume II que atorga la institució insular. Caldentey no va poder recollir personalment la distinció durant la gala de lliurament celebrada fa uns dies.

«És un exemple de superació i esforç, i un referent per a totes les mallorquines i mallorquins, especialment per als més joves» va expressar Cladera, que va lliurar personalment la distinció atorgada per la institució insular, en reconeixement de la seva trajectòria esportiva.

Mariona Caldentey va debutar en primera divisió de futbol femení als 15 anys i als 18 va fitxar pel FC Barcelona, al mateix temps que començà els estudis en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, grau que posteriorment va completar amb èxit. És davantera del Barça i s’ha convertit en la setena futbolista amb més partits de la història del club i la cinquena amb més gols oficials. A més de ser titular de l’equip també ha aconseguit ser convocada de manera regular per la selecció espanyola en els darrers anys. La temporada 2020-2021 ha aconseguit triplet amb el Barça: Lliga, Copa i Champions League, sent una de les màximes golejadores no només del seu equip, sinó també de totes les competicions.

Actualment, es troba recuperant-se d’una lesió soferta en els terrenys de joc.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència