Connect with us

Vist a les xarxes

Un majestuós Rafel Nadal donarà la benvinguda a Manacor

Un majestuós Rafel Nadal donarà la benvinguda a Manacor

El periodista del diari ‘Ultima Hora’, Joan Socies, ha avançat la notícia aquest dimarts a les xarxes socials

Cop d’efecte del pacte de govern de Manacor per tancar el 2021. Una decisió política de fort calat social, esportiu i polític que s’ha manejat amb un secretisme escrupolós des del Consistori, però que finalment ha transcendit aquest 28 de desembre, quan el periodista del diari ‘Ultima Hora’, Joan Socies, avançava a primera hora del matí, el començament de les obres perquè una mejestuosa escultura del tennista, Rafel Nadal, sigui aixecada a l’entrada de Manacor, a pocs metres de la rontoda del polígon, a manera de benvinguda als qui arriben a la ciutat.

Poc després que el projecte faraònic fos revelat a l’opinió pública, les reaccions dels usuaris a Twitter no han trigat a produir-se. Entre elles la del mateix batle de Manacor, Miquel Oliver, qui confirmava la veracitat de la notícia, dient “ho volíem fer de mica en mica i sense arribar a l’opinió pública, però supòs que era inevitable”.

L’execució del projecte, molt comentat durant tot el dia a Manacor i al conjunt de l’illa, ha estat desvetllat acompanyat de dues imatges: una relativa als preparatius per a l’imminent inici de les obres i una segona corresponent a un fotomuntatge publicat mesos enrere per la revista ‘Manacor Comarcal’ que va proposar aquesta iniciativa a l’actual equip de govern de Manacor i que va ser acceptada sense debat.

Pel que sembla, hi ha discrepàncies al voltant dels colors de la vestimenta que ha de lluir el tennista a la majestuosa escultura que serà aixecada de banda a banda de la transitada via

Pel que sembla, hi ha discrepàncies al voltant dels colors de la vestimenta que ha de lluir el tennista a la majestuosa escultura que serà aixecada de banda a banda de la transitada via de la capital del Llevant.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com