Connect with us

Actualitat

Denuncien obres aturades i serveis tancats des de fa mesos a Llucmajor

Denuncien obres aturades i serveis tancats des de fa mesos a Llucmajor

El regidor de MÉS, Miquel Serra, lamenta la situació “d’abandonament” que viu el nucli de s’Arenal des de 2019

El grup municipal de MÉS per Llucmajor ha denunciat que l’actual equip de govern “té aturades les obres de millora de la plaça Reina Maria Cristina de s’Arenal des de fa cinc mesos, sense classe d’informació al respecte i no sembla que tengui cap pla de futur per acabar la reforma”.

Segons el grup de l’oposició, “el mateix passa amb la piscina de la zona on s’hi havien de fer unes tasques de manteniment, actualment no s’hi du a terme cap intervenció i no hi ha previsió de fer-hi res en un futur pròxim”, denuncien.

Des de MÉS reclamen a l’Ajuntament de Llucmajor, i especialment al batle Eric Jareño (PP), que “acceleri les obres de la coneguda popularment com a plaça Taronja i les millores a la piscina per tal que les obres a les dues infraestructures estiguin enllestides com més aviat millor”.

El regidor de la formació ecosobiranista, Miquel Serra, que la passada legislatura fou el delegat de s’Arenal, lamenta la situació “d’abandonament” que viu la zona costanera des de 2019 i, sobretot, la paralització de les obres de la plaça Taronja i les millores a la piscina.

En aquest sentit, Serra apunta que “el projecte de les obres de la plaça Taronja el deixàrem pressupost i a punt d’adjudicar la passada legislatura i, si van per aquest camí, passaran quatre anys i no hauran acabat les obres”.

Pel que fa a la piscina de s’Arenal, “la desinformació per part de l’equip de govern és la mateixa: no diuen res, el recinte esportiu fa ja mig any que està tancat, sembla que no tenen cap previsió de futur i els residents a la zona no poden gaudir d’aquest servei”.

Són tendència