Connect with us

Actualitat

Educació destinarà 150.000 euros en millores al CEIP Na Caragol d’Artà

Educació destinarà 150.000 euros en millores al CEIP Na Caragol d'Artà

Gràcies a una esmena presentada pel Pi als pressupostos del Govern del 2022

El president d’El Pi, Tolo Gili, i els diputats de la formació regionalista, Pep Melià i Maria Antònia Sureda, han comparegut aquest dimarts en roda de premsa per informar sobre les millores que es duran a terme l’any que ve en el CEIP Na Caragol d’Artà, gràcies a una esmena als pressupostos de la comunitat que va presentar la formació política.

Sureda ha explicat que “el CEIP de Na Caragol ja té 40 anys i existeixen una sèrie d’estructures del centre educatiu que necessiten ser millorades”. La diputada i regidora d’El Pi a l’Ajuntament d’Artà, ha recordat que anys enrere, i també gràcies a una anterior esmena, es van poder arreglar les persianes de l’edifici, i “aquesta vegada hem demanat la reforma i millora del tancament de l’espai educatiu, bàsicament format per peces de marès, i que arran de les pluges i el pas del temps presenten deficiències que requereixen una actuació per tal d’evitar riscos”. La mateixa esmena aprovada també contempla la millora de bona part de les canonades del centre.

Les millores previstes fan referència al tancament de l’espai educatiu, bàsicament format per peces de marès i que presenten deficiències que requereixen una actuació per tal d’evitar riscos, i la millora de bona part de les canonades del centre

Maria Antònia Sureda ha fet esment al fet que des de l’Ajuntament s’assumeix anualment el manteniment del centre, “però les deficiències assenyalades requereixen una inversió important, d’aquí les esmenes que presentarem en aquest sentit i que han estat aprovades”.

El Pi també ha avançat que el pròxim mes de gener es tractarà amb la conselleria d’Educació la planificació de les actuacions exposades, amb la voluntat que es puguin dur a terme tan aviat com es pugui.

Són tendència