Connect with us

Vist a les xarxes

Alguns metges i epidemiòlegs ja s’atreveixen a avançar que l’òmicron serà el final de la pandèmia

Alguns metges i epidemiòlegs ja s'atreveixen a avançar que l'òmicron serà el final de la pandèmia

El pneumòleg Javier Zulueta, de l’Hospital Mount Sinai, a Nova York, explicava a Twitter que a Sud-àfrica la incidència “està baixant igual de ràpid que va pujar

Dues veus autoritzades de l’Hospital Mount Sinai, a Nova York, han avançat a través de Twitter el final de la pandèmia amb la variant òmicron. D’una banda, el pneumòleg Javier Zulueta celebra que la majoria de contagiats desenvolupen “quadres molt lleus” i explica que a Sud-àfrica la incidència “està baixant igual de ràpid que va pujar”. I arriba a una conclusió esperançadora: “Això s’acaba”.

En la mateixa línia també es manifestava fa uns dies el director de l’Institut de Salut Global del Mount Sinai, l’especialista català Adolfo García-Sastre. En una entrevista a Antena 3, confirmava que aquesta variant del virus és menys severa i que “s’assembla molt més a un virus respiratori normal en humans”. També apuntava que entre la immunitat natural i les dosis de reforç d’una vacuna adaptada a l’òmicron “ja haurien acabat els problemes que ens dona el virus”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com