Connect with us

Comunitat

Expedient sancionador contra la discoteca BCM i pla d’inspeccions per a la nit de Cap d’Any

El Govern obri un expedient sancionador a la discoteca BCM i prepara un pla d'inspeccions per a la nit de Cap d'Any

Un vídeo publicat a les xarxes socials i gravat la nit del 25 de desembre a la sala de festes de Magaluf mostra el públic sense mascareta, sense guardar cap distància de seguretat i acaramullat a la pista de ball

El Govern de les Illes Balears ha informat aquest dilluns a la patronal de l’oci nocturn de la preocupació per les actuacions d’alguns dels seus representants que han posat en risc la salut pública.

El director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL) s’ha reunit avui amb el president de l’Associació Balear d’Oci Nocturn i Entreteniment (ABONE), Miguel Pérez Marsá, amb la presència del director de la discoteca BCM, Jaime Lladó, per exigir l’estricte compliment de les normes aprovades per contenir la pandèmia causada per la COVID-19.

La trobada es produeix després de les imatges, publicades a les xarxes socials, on s’observaven incompliments preocupants de la normativa vigent (distància i ús de mascareta a interiors, per exemple) a diversos locals nocturns de Mallorca.

Un vídeo publicat a les xarxes socials i gravat la nit del 25 de desembre a la sala de fietes de Magaluf mostra el públic sense mascareta, sense guardar cap distància de seguretat i amuntegat a la pista de ball.

En aquest sentit, el Govern ha lamentat aquestes actituds i ha informat que, sobre la base de les imatges analitzades, s’ha obert expedient a un d’aquests locals per iniciar els procediments sancionadors que hi pertoquin.

Pla especial de controls per a Cap d’Any

Així mateix, des del Govern s’ha anunciat un pla especial —coordinat per la Direcció General d’Emergències amb les policies locals de Palma i Calvià, la Delegació de Govern i els cossos d’Inspecció de la Conselleria de Turisme i el Consell de Mallorca— que estarà operatiu els pròxims dies 31 de desembre i 1 de gener, amb una intensa vigilància dels establiments on es produeixin més concentració de persones.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència