Connect with us

Actualitat

Manacor i Son Servera també suspenen les festes de Sant Antoni

“Les noves mesures implantades per part del Govern de les Illes Balears i que s’han publicat aquest divendres al Butlletí Oficial de les Illes Balears fan impossible la festa”, segons el Consistori de la capital del Llevant

Els ajuntaments de Manacor i Son Servera han estat els últims a anunciar la suspensió de les festes de Sant Antoni. Artà i posteriorment Capdepera, ja van anunciar la mesura en el transcurs de la setmana.

En el cas de Manacor, el Consistori ha emès un comunicat aquest divendres exposant que “les noves mesures implantades per part del Govern de les Illes Balears i que s’han publicat aquest matí al Butlletí Oficial de les Illes Balears fan impossible la festa. La comunicació recorda que “les noves mesures estableixen que en nivell d’alerta 3 o superior s’hauran d’establir controls d’aforament per a l’accés a tots els actes duits a terme en espais oberts o a l’aire lliure, com ara revetlles, concerts, ballades populars, sopars a la fresca o similars associats a la celebració de festes populars» i que «si l’espai no té establert una capacitat màxima o aforament determinat, aquest s’ha de calcular tenint en compte la disponibilitat d’un mínim de quatre metres quadrats per persona”. A més, prohibeixen específicament els foguerons, les torrades i l’habilitació de zones destinades al consum d’aliments i begudes.

Finalment, “l’Ajuntament de Manacor i el Patronat de Sant Antoni lamenten profundament la cancel·lació de la festa per segon any consecutiu, i mantenen l’esperança que el 2023 la festa podrà celebrar-se amb l’alegria que mereix Manacor, després d’anys d’esforç i de responsabilitat”.

Pel que fa a Son Servera, el mateix Consistori de la localitat ha fet públic que “l’Obreria de Sant Antoni i l’Ajuntament han decidit suspendre un any més, les festes de Sant Antoni 2022 arran de l’alerta sanitària per la Covid-19. Una decisió que s’esdevé per la situació actual, per l’augment de la incidència i dels casos de Covid-19 a l’illa i al municipi, i per evitar-ne la propagació”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com