Connect with us

Vist a les xarxes

Els experts carreguen contra la mascareta obligatòria en exteriors: “No té cap sentit”

A partir del pròxim dilluns: El Govern imposarà l'ús obligatori de mascareta al marge de la distància de seguretat

Dins el món científic consideren que no té cap base científica, i en canvi recomanen la quarantena també per als vacunats que siguin contactes estrets d’un positiu

La mascareta tornarà a ser obligatòria en exterior un altra vegada a partir d’aquest divendres. Així ho ha ordenat el govern de l’Estat, que aquest dijous ho ha decidit en un Consell de Ministres extraordinari. Aquesta mesura només té algunes excepcions: no serà necessari dur-la en espais naturals, en el moment de practicar esport o amb la bombolla de persones convivents. Això sí, s’haurà de mantenir la distància d’un metre i mig, però dins de pobles i ciutats serà obligatori dur-la encara que no hi hagi persones al teu entorn.

La nova restricció s’adopta per frenar l’explosió de contagis arran de la variant òmicron, però els experts coincideixen que aquesta mesura no té cap base científica i que serveix de ben poc. En canvi, demanen que els vacunats que siguin contactes estrets d’un positiu de la covid també hagin de fer quarantena, fet que el Ministeri de Sanitat ha acabat descartant.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència