Connect with us

Actualitat

La situació sanitària obliga a suspendre alguns actes del programa de Nadal a Manacor

La situació sanitària obliga a suspendre alguns actes del programa de Nadal a Manacor

També s’han decidit canvis d’espai o de data d’algunes convocatòries

L’Ajuntament de Manacor ha informat aquest dijous que a conseqüència de l’agreujament de la situació sanitària, s’ha decidit suspendre la celebració de l’Horabauxa previst pel dia de Nadal a les 17.30 h a la plaça Ramon Llull, “tot i que s’havia organitzat amb totes les mesures sanitàries i prevencions, s’ha decidit cancel·lar per responsabilitat”.

Així mateix, i per les mateixes raons, també se suspenen les campanades de Cap d’Any de Porto Cristo, previstes pel 31 de desembre a partir de les 18 hores a la plaça del Carme.

Finalment, l’animació musical de Laura Pellisser Dònut tòxic prevista per a aquest dijous 23 de desembre capvespre a les 17 h a la plaça Weyler també s’ha suspès per motius de salut.

D’altra banda, les Precampanades infantils previstes pel 30 de desembre a les 18 h es traslladen de l’Envelat de la rambla del Rei En Jaume a la plaça Ramon Llull.

Una altra activitat que també canvia de dia és Estampa la teva camiseta de s’Illot, que passa de l’1 al 2 de gener a les 11 hores al Centre Cívic del nucli costaner.

Són tendència