Connect with us

Actualitat

La possible suspensió de Sant Antoni a Manacor guanya força

Manacor manté la voluntat de poder celebrar les festes de Sant Antoni, però condicionada a l'evolució sanitària

No s’ha pres de moment cap decisió definitiva, però la renúncia d’Artà pot acabar influint en aquest sentit

Ni l’Ajuntament ni el Patronat de Sant Antoni s’han manifestat públicament fins ara, però segons ha pogut saber defrancdigital.com, les possibilitats que finalment es pugui decidir, per segon any consecutiu, que les festes de Sant Antoni siguin suspeses a Manacor ara mateix són molt altes.

La renúncia acordada per totes les entitats aquest dimarts passat en el cas d’Artà pot acabar tenint també les seves conseqüències en el cas de la capital del Llevant. A l’espera de conèixer les recomanacions i indicacions que la conselleria de Salut trasllada, en aquest sentit, als ajuntaments dels municipis afectats per la celebració, els responsables polítics de Consistori de Manacor i del mateix Patronat prendran una decisió definitiva entorn al futur de la convocatòria.

Des del Patronat, el mateix dia que van decidir mantenir la celebració festiva, condicionada per l’evolució epidemiològica, també van deixar clar que si algun Patronat o Obreria dels municipis de veïnat es decantava per la suspensió de la festa tenien clar que seguirien les mateixes passes.

Una possibilitat que, en el cas concret de Manacor, semblava haver quedat descartada fa només unes setmanes, però que l’evolució dels esdeveniments, ara mateix, semblen recomanar més aviat tot el contrari.

Són tendència