Connect with us

Actualitat

Artà descarta celebrar Sant Antoni

Recomanacions per poder gaudir d'unes Festes de Sant Antoni a Artà sense sobresalts

Per segon any consecutiu, a causa de la situació sanitària imperant

El municipi d’Artà es quedarà, per segon any consecutiu, sense poder celebrar la festa de Sant Antoni, a causa de la situació sanitària actual. Així es va decidir ahir vespre, en el transcurs d’una reunió celebrada al Teatre i que va comptar amb la presència de representants de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament, les obreries d’Artà i de la Colònia de Sant Pere, la Policia Local, membres de Protecció Civil i de la Banda Municipal de Música.

A la sortida de la reunió, el batle Manolo Galán va dir que va ser una “decisió difícil”, que s’ha pres “per responsabilitat”, i ha destacat la “unanimitat” en l’opinió de les persones assistents a la trobada.

El batle Manolo Galán va dir que va ser una “decisió difícil” que s’ha pres “per responsabilitat”

“Les festes de Sant Antoni a Artà i a la Colònia de Sant Pere tenen una forta càrrega emocional, amb un component tradicional important i la seva celebració, sense trastocar-les, és incompatible amb l’actual situació sanitària”, va manifestar el batle. “La voluntat de les parts sempre ha estat la celebració de Sant Antoni amb la màxima normalitat possible, un fet que no sembla factible avui en dia a causa de l’augment de casos de la Covid-19 al municipi. S’ha parlat d’alternatives, però en tots els casos es perd el tarannà i l’essència de la festa i s’ha pensat que la millor opció era suspendre-la, per molt que pesi”, va declarar.

Són tendència