Connect with us

Actualitat

Artà gairebé duplica en 7 dies el nombre de casos actius al municipi: de 43 a 74

Artà gairebé duplica en 7 dies el nombre de casos actius al municipi: de 43 a 74

El Consistori demana responsabilitat als veïns i el compliment de la normativa vigent

El passat 10 de desembre el Centre de Salut d’Artà va notificar que hi ha 43 casos actius en el municipi. Eren 6 casos més que les últimes dades que s’havien oferit la setmana anterior. En aquell moment, l’Ajuntament remarcava la importància de la vacunació per limitar els contagis al màxim possible i es recordava l’efectivitat de la mascareta a l’hora d’evitar contagis.

Transcorreguts 7 dies després, i segons les dades que ha difós aquest divendres el mateix Consistori de la localitat, la tendència de casos positius continua perillosament a l’alça, segons les darreres dades del Centre de Salut d’Artà aquest divendres són 74 els casos actius existents.

Davant aquesta situació, i en vísperes d’una època de trobades i reunions, l’Ajuntament d’Artà demana responsabilitat a la gent i el compliment de la normativa vigent. Remarca també la importància que té per frenar el virus l’ús de la mascareta en les interaccions socials, així com el manteniment de la distància social i evitar els espais tancats en la mesura del que sigui possible. Es recorda, novament, la importància de la vacunació per limitar els contagis al màxim possible.

La situació que s’està donant a Artà, és la mateixa a bona part dels municipis del Llevant

La situació que s’està donant a Artà, és la mateixa a bona part dels municipis del Llevant. Manacor i Capdepera, són ara mateix els indrets amb major nombre de diagnostics positius.

Són tendència