Connect with us

Esports

Les regatistes Andrea Perelló i Neus Ballester, es banyen en or

Campionat Mundial Juvenil de Vela de la World Sailing

Han aconseguit penjar-se la medalla en la classe 420 del Campionat Mundial Juvenil de Vela de la World Sailing celebrat aquests dies en Oman, a l’Orient Mitjà

La regatista del Club Nàutic s’Arenal, Andrea Perelló i Neus Ballester, del Club Nàutic de Sa Ràpita, han aconseguit la medalla d’or en la classe 420 del Campionat Mundial Juvenil de Vela de la World Sailing celebrat aquests dies a Oman i que ha finalitzat aquest divendres.

Totes dues han mostrat, al llarg de tota la competició, una autoritat absoluta. Des del primer dia han estat sempre entre les tres millors posicions. Ha estat un campionat tan perfecte que fins i tot abans de l’últim dia ja s’havien proclamat campiones perquè de set mangues ja havien guanyat quatre d’elles.

Les dues esportistes de la classe 420 s’han mostrat molt emocionades en finalitzar el campionat ja que es tracta de l’últim que competiran en aquesta modalitat i de manera conjunta: “Una etapa molt feliç amb molts èxits esportius obtinguts conjuntament”, han destacat les dues regatistas.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com