Connect with us

Societat

Sorteig de Nadal: Una raó estadística per la qual cal apostar per les terminacions que acaben en 5

Sorteig de Nadal: Una raó estadística per la qual cal apostar per les terminacions que acaben en 5

La demanda de dècims recupera la mitjana de vendes anteriors a la pandèmia, segons Petra Cubells, propietària de l’Administració número 3 de Manacor

L’any 2020 va ser un any atípic en tots els aspectes i això també va afectar el Sorteig de Nadal: les vendes van baixar un 11% i la principal causa va ser el confinament i la pandèmia. Aquest descens en les vendes de forma presencial es va veure contrarestat en part per la compra per Internet.

Pel que respecta a enguany, sembla que la demanda s’ha estabilitzat, aconseguint novament uns percentatges de vendes semblants als quals existien abans de la crisi sanitària. Així ho ha reconegut, Petra Cubells, propietària de l’Administració número 3 de Manacor, qui confia que “a mesura que ens acostem al dia del sorteig, segurament notarem una lleugera pujada de clients. Aquesta sol ser el costum”.

Petra Cubells, és la propietària de l’administració núm. 3, situada al carrer Bosch, número 6 de Manacor, i ha repartit alguns premis en els sortejos de Nadal celebrats en els últims anys. En el sorteig de 2007 va repartir 10,1 milions d’euros entre la seva clientela i en el recent sorteig de 2019 també va despatxar alguns dècims del número 66.212, que va resultar agraciat amb un quart cinquè premi.

Aquesta administració, situada al carrer Bosch, número 6 de Manacor, ha repartit alguns premis en els sortejos de Nadal celebrats en els últims anys. En el sorteig celebrat l’any 2007 va repartir 10,1 milions d’euros entre la seva clientela i en el recent sorteig de 2019 també va despatxar alguns dècims del número 66.212, que va resultar agraciat amb un quart cinquè premi.

Sapigueu que no existeixen números de la sort, però l’estadística marca les probabilitats: Si vols apostar per una terminació, el 5 ha estat la més freqüent al llarg de la història i l’1 la menys

Cal recordar que el sorteig se celebrarà, com sol ser tradicionalment, dia 22 de desembre, i si algun de vosaltres formau part dels indecisos que continuen demanant-se per quin número apostar, sapigueu que no existeixen números de la sort, però l’estadística marca les probabilitats: Si vols apostar per una terminació, el 5 ha estat la més freqüent al llarg de la història i l’1 la menys.

Són tendència