Connect with us

Actualitat

El repunt de contagis en el Llevant accentua els ingressos hospitalaris a Manacor

L'Hospital de Manacor suma 2 pacients més a l'UCI en 24 hores

18 pacients són atesos en planta i 2 a l’UCI

Aquesta mateixa setmana donàvem compte que l’evolució de la pandèmia estava provocant en aquests últims dies un repunt de contagis en la majoria dels municipis del Llevant, llevat de Sant Llorenç. Manacor (145) i Capdepera (65) lideren ara mateix el nombre de positius actius detectats en aquesta última setmana, amb una IA7 de 325,6 i 534,6, respectivament. Artà i Son Servera, comparteixen més de 40 casos actius en cadascun dels municipis, si bé en el cas de Sant Llorenç, la tendència que a principis de setmana semblava més estabilitzada, ha experimentat un lleuger increment en aquestes últimes hores amb 31 casos diagnosticats.

L’evolució a l’alça de la situació epidemiologica en aquest indret de Mallorca, segueix la tendència generalitzada en bona part del territori i s’està traduint amb un repunt d’ingressos a l’Hospital de Manacor. Aquest divendres ja són 20 les persones ingressades per la Covid. La majoria són ateses en planta, si bé hi ha 2 casos que són tractats a l’UCI. Cal recordar, que a principis d’aquesta setmana la xifra d’hospitalitzats era de 13, amb zero pacients en la unitat de crítics.

A principis d’aquesta setmana la xifra d’hospitalitzats era de 13, amb zero pacients en la unitat de crítics

En el conjunt del territori, i segons les últimes dades facilitades per Salut, hi ha 234 pacients hospitalitzats en planta i l’ocupació covid a l’UCI és del 14,08% -considerat risc mitjà- amb un total de 48 persones ingressades.

El Servei d’Epidemiologia del Govern ha notificat aquest divendres un total de 782 nous contagis arreu de Balears i dues noves defuncions. Del total de nous casos positius, 628 corresponen a Mallorca.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com