Connect with us

Actualitat

Tots els municipis del Llevant, excepte Sant Llorenç, tornen a presentar una taxa alta de contagis

El passat 9 d'agost, l'Hospital de Manacor va batre el rècord de pacients atesos durant tota la pandèmia, amb més de 40 persones hospitalitzades per episodis de contagi.

Preocupa la IA a 7 dies de Capdepera i Artà que superen la xifra de 500 per cada 100.000 habitants

Els efectes de la sisena onada de contagis de la Covid-19 sembla deixar-se sentir amb força en aquests últims dies en bona part dels municipis del Llevant, excepte Sant Llorenç (18) que presenta unes xifres relativament baixes si les comparem amb els municipis del seu entorn.

Manacor lidera la majoria dels nous contagis durant els últims 7 dies, amb 109 positius diagnosticats que es tradueix amb una IA de 244.8 per 100.000 habitants. Preocupa la situació que s’està donant en els municipis de Capdepera i Artà on els episodis de nous contagis ha experimentat un increment important en qüestió de dies.

En el municipi gabellí, en l’actualitat hi ha comptabilitzats 61 casos actius, que representa una IA7 de 501,7, mentre que a Artà, la xifra de positius que divulga la Conselleria de Salut era de 44, si bé el Consistori aquest passat dimarts oferia una actualització de les dades ofertes pel Centre de Salut de la localitat, i situava la xifra en 66 positius, traduint-se en una IA7 pròxima als 600 per cada 100.000 habitants.

La situació també sembla haver empitjorat en el municipi de Son Servera, amb 41 casos actius, segons les dades corresponents a aquest passat dimarts, dia 14, amb una IA7 de 347 per cada 100.000 habitants. El municipi serverí, després de Manacor, és el segon del Llevant que registra la xifra més alta de persones que han resultat contagiades durant tota la pandèmia (861).

Son Servera, després de Manacor, és el segon municipi del Llevant que registra la xifra més alta de persones que han resultat contagiades durant tota la pandèmia (861)

Aquesta situació també està tenint els seus efectes a l’Hospital de Manacor, que en dos dies ha vist incrementada la xifra de nous pacients relacionats amb la Covid. La xifra de persones ingressades, ara mateix, ascendeix a 16 en planta i 2 en l’UCI, quan el dilluns eren 13, totes elles en planta.

En la zona del Migjorn, la situació sembla estar una mica més estabilitzada, sent Llucmajor (91) i Campos (39) els municipis de la zona amb la taxa de positius més alta en aquests últims dies.

Aquesta situació també està tenint els seus efectes a l’Hospital de Manacor, que en dos dies ha vist incrementada la xifra de nous pacients relacionats amb la Covid i nous ingressos a la unitat de crítics

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com