Connect with us

Actualitat

17 infermers i infermeres de l’Hospital de Manacor passaran de ser eventuals a interins

17 infermers i infermeres de l'Hospital de Manacor passaran de ser eventuals a interins

El pla d’estabilització i les ofertes d’ocupació pública previstes pel Servei de Salut permetran reduir un 38 % l’eventualitat en la xarxa sanitària pública

L’Àrea de Salut de Mallorca ha fet una crida pública per cobrir 564 places d’infermeria amb contractes interins i de llarga durada. Aquesta acció forma part del procés de consolidació de plantilla ja anunciat per la conselleria de Salut i Consum del Govern.

En total s’han consolidat 301 places entre infermers i infermeres, 17 d’aquestes places a l’Hospital de Manacor i 154 a Atenció Primària de Mallorca.

Aquest procés permetrà reduir l’eventualitat entre el personal d’infermeria, segons Salut. El pla d’estabilització i les ofertes d’ocupació pública previstes pel Servei de Salut permetran reduir un 38 % l’eventualitat en la xarxa sanitària pública. Ambdues mesures s’emmarquen en la política d’estabilització de l’ocupació del Govern de les Illes Balears i són una de les principals apostes del Servei de Salut per tractar de reduir l’eventualitat, eliminar la precarietat i oferir estabilitat als treballadors del sistema sanitari públic.

L’estratègia per consolidar l’ocupació pública té dues línies d’actuació: la primera és el pla d’estabilització, que permetrà convertir contractes eventuals en interins; i la segona, les ofertes d’ocupació pública.

Són tendència