Connect with us

Comunitat

Un home és auxiliat després de sofrir una parada cardiorespiratòria en l’Estació Intermodal de Palma

Un home és auxiliat després de sofrir una parada cardiorespiratòria en l'Estació Intermodal de Palma

La víctima va caure desplomada i va ser vital la ràpida intervenció de dos agents de Policia

El succés es va produir la setmana passada, quan dos agents de la Policia Nacional van procedir a l’auxili d’una persona estrangera, d’uns 30 anys, poc després que caigués desplomada presentant un quadre de parada cardiorespiratòria.

Els fets van ocórrer en l’estació intermodal de Palma. Després del succés, van ser avisats els serveis d’Emergències. Moments després va arribar una patrulla de la Policia Nacional i els agents van poder observar com el jove es trobava en estat d’inconsciència.

Els agents van comprovar que el jove no presentava pulsacions ni tampoc respirava, per la qual cosa van decidir practicar-li maniobres de RCP alhora que donaven avís als serveis sanitaris, i es decidia fes ús del desfibril·lador extern automàtic DEA habilitat a la zona.

Després de diversos minuts, van aconseguir reanimar al jove, però poc després va tornar a entrar en parada cardiorespiratòria, sent necessària noves practiques de reanimació.

Després d’una altra segona intervenció, van aconseguir reanimar-ho però amb pols feble, per la qual cosa van prosseguir fins a l’arribada de l’ambulància, que després de diversos minuts assistint-ho van aconseguir estabilitzar-ho.

Els serveis sanitaris van manifestar que la intervenció dels agents va ser fonamental perquè la víctima seguís amb vida.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com