Connect with us

Vist a les xarxes

Un senzill truc per a saber en quin costat tens el dipòsit de combustible sense baixar-te del cotxe

Un senzill truc per a saber en quin costat tens el dipòsit de combustible sense baixar-te del cotxe

És un fet que, per sorprenent que paresqui, acostuma a passar amb molta freqüència

És una situació que ens ha passat a tots. Arribar a la benzinera de torn, veure els sortidors a dreta i esquerra i no recordar el costat on hem de col·locar el cotxe perquè la mànega quedi tan a prop com sigui possible del dipòsit.

Per evitar que ens torni a passar el mateix la pròxima vegada que posem benzina, hi ha una forma molt senzilla de saber el costat on el cotxe té el dipòsit. No és necessari baixar-se del vehicle per descobrir-ho, simplement hem de mirar el quadre d’instruments abans de col·locar el cotxe a un costat o altre de la fila de dispensadors.

Únicament hem de fixar-nos en l’indicador que ens diu el nivell de combustible de què disposa’m i veure’m que ens mostra de manera molt gràfica el costat on està ubicat el dipòsit. S’acostuma a representar amb una fletxeta que apunta cap al costat per on hem de posar el combustible. Quan l’indicador està representat mitjançant la icona d’un assortidor, ens hem de fixar en quin costat penja la mànega. Si ho fa per la dreta del dispensador, és que el dipòsit del combustible queda a la dreta del vehicle, i si ho fa per l’esquerra és que està situat a l’altre costat.

Són tendència