Connect with us

Comunitat

El personal sanitari de Balears estarà obligat a presentar el certificat COVID o proves diagnostiques setmanals

Convoquen mitjançant les xarxes socials un acte de reconeixement a tot el personal sanitari

La mesura ha estat aprovada pel Consell de Govern, però requereix l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Balears

El Govern ha aprovat aquest dilluns l’exigència de la presentació del certificat COVID o 3 proves diagnòstiques per als treballadors d’hospitals i centres de salut de les Illes, siguin públics o privats. És una mesura, però que necessitarà l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Balears.

En cas que la mesura sigui aprovada finalment, tot el personal d’hospitals, centres d’atenció primària, clíniques dentals, centres d’interrupció voluntària de l’embaràs, ambulatoris, centres de diàlisi i de salut mental hauran de presentar el certificat COVID. Si no estan vacunats hauran de realitzar-se fins a 3 proves de diagnòstic setmanals, 2 d’elles PCR.

Des del Govern diuen que cada centre sanitari tindrà autonomia sobre la manera de demanar el certificat o les proves, també destaquen que el document més senzill de presentar és el certificat COVID digital, però no és l’únic vàlid, també podria valer un document oficial.

El portaveu de l’Executiu Iago Negueruela ha destacat en compareixença de premsa que la mesura cerca donar seguretat als ciutadans més vulnerables.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència