Connect with us

Actualitat

Malestar entre els veïns de Cala d’Or per haver de desplaçar-se a Santanyí per a sotmetre’s a la vacunació

Malestar entre els veïns de Cala d’Or per haver de desplaçar-se a Santanyí per a sotmetre's a la vacunació

El Consistori ha traslladat la situació a la Conselleria de Salut

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha adreçat una carta a la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears per remarcar una situació que els veïnats de Cala d’Or estan patint en els últims dies. I és que a l’hora d’exercir el seu dret de vacunació contra la COVID-19, els residents del nucli costaner, pateixen un important impediment.

Segons l’escrit enviat a la màxima responsable del Servei de Salut, Patricia Gómez, tot i que Cala d’Or disposa d’unes instal·lacions adequades a la unitat bàsica de salut del poble, per poder rebre la vacuna, els veïnats s’han de desplaçar fins al Centre de Salut de Santanyí. Una circumstància que pot ser un problema, en especial per a la gent gran o amb dificultats per desplaçar-se amb transport privat, i que s’agreuja en tractar-se del nucli que concentra més població del municipi.

Per això, des de l’Ajuntament de Santanyí, es proposa que la Unitat Bàsica de Salut de Cala d’Or s’equipi amb tot el necessari per poder oferir el servei de vacunació contra la COVID-19, sense que s’hagin de fer desplaçaments fins a Santanyí.

Són tendència