Connect with us

Esports

Destacada presència del Conecta Balear CV Manacor en el partit All Star de la Superlliga de Voleibol

Destacada presència del Conecta Balear CV Manacor en el partit All Star de la Superlliga de Voleibol

Lluís Molada formarà part del cos tècnic, a més dels jugadors Thiago Vanole, Caetano Filter i Sergio Ramírez, també convocats

El 28 de desembre el Multiusos de Guadalajara acollirà el partit dels All Star de la Superlliga masculina de Voleibol, un dels esdeveniments més destacats de la temporada i que se celebrarà a la meitat de la Copa d’Espanya 2021.

En aquesta ocasió, es posarà al capdavant de l’equip blanc el tècnic del Conecta Balear, Lluís Molada, que al costat de Diego Taboada, de l’Arenal Emevé, han estat escollits mitjançant votació per la resta d’entrenadors dels 12 equips que conformen la competició per a dirigir a un dels equips participants.

En aquest equip es trobaran també representant al CV Manacor tres jugadors: els receptors Thiago Vanole i Caetano Filter i el colocador Sergio Ramírez, seleccionats pels seus bons resultats en la competició per la RFEV.

Els quatre exhibiran el seu joc davant el seu rival,  capitanejat pel tàndem Alberto Toribio (RiO Duero Soria) i Sergio Miguel Camarero (C.V. Guaguas) i que comptarà amb altres 12 jugadors.

L’espectacle es disputarà al millor de tres sets i es podrà veure en directe per streaming i Teledeporte.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com