Connect with us

Actualitat

El fort vent tomba l’arbre de Nadal de Sa Bassa, a Manacor

El fort vent que bufa aquest divendres a bona part de Mallorca, sobretot a la zona del Llevant, ha fet caure diversos adornaments de Nadal a la ciutat de Manacor, sense que ningú hagi resultat ferit. Entre els elements que s'han vist afectats, es troba l'arbre de Nadal, de vuit metres d'alçada, situat a la plaça de Sa Bassa de Manacor, que s'ha xapat per la meitat. Els fets han ocorregut devers les 15.30 hores del capvespre. Alguns operaris ja s'han desplaçat a la zona per tal de restituir el seu muntatge.

Els fets han ocorregut devers les 15.30 hores del capvespre; Alguns operaris ja s’han desplaçat a la zona per tal de restituir el seu muntatge

El fort vent que bufa aquest divendres a bona part de Mallorca, sobretot a la zona del Llevant, ha fet caure diversos adornaments de Nadal a la ciutat de Manacor, sense que ningú hagi resultat ferit.

Entre els elements que s’han vist afectats, es troba l’arbre de Nadal, de vuit metres d’alçada, situat a la plaça de Sa Bassa de Manacor, que s’ha xapat per la meitat. Els fets han ocorregut devers les 15.30 hores del capvespre. Alguns operaris ja s’han desplaçat a la zona per tal de restituir el seu muntatge.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com