Connect with us

Comunitat

El comitè de disciplina d’El Pi tractarà la possible expulsió de Pere Soler i Bel Febrer

El comitè de disciplina d'El Pi tractarà la possible expulsió de Pere Soler i Bel Febrer

Després que no hagin acatat les instruccions del partit i hagin executat la destitució de Xisca Mora, com a portaveu del grup en el Consell de Mallorca

Dos dels tres consellers que té el grup d’El Pi en el Consell de Mallorca, Pere Soler i la manacorina Bel Febrer, podrien tenir les hores comptades com a membres de la formació regionalista. Tot això, després que aquest dijous hagin decidit fer efectiva la destitució de Xisca Mora com a portaveu de la formació regionalista, en contra de les directrius de la direcció del partit regionalista aquests últims dies. La destituïda portaveu del partit, Xisca Mora, en declaracions recollides en diversos mitjans aquestes últimes hores, ha definit la situació com un clar cas de “transfuguisme” i ha acusat Soler i Febrer d'”utilitzar els recursos del partit al Consell per crear un nou grup polític i provocar una escissió en la formació regionalista”.

Mora ha assegurat que Pere Soler i Bel Febrer, els dos consellers que han propiciat la seva destitució, “han traït la meva confiança en presentar un escrit per rellevar-me de portaveu sense comunicar-me res, vaig assabentar-me quan m’avisaren des del Consell”, ha reconegut Mora.

La destituïda portaveu del partit, Xisca Mora, ha definit la situació com un clar cas de “transfuguisme” i ha acusat Soler i Febrer d'”utilitzar els recursos del partit al Consell per crear un nou grup polític

Per la seva, Soler ha reconegut que s’estan “organitzant com a corrent crític dins del partit, que ha d’acceptar que existeixi, ja que no és una formació estalinista”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com