Connect with us

Actualitat

Artà i Capdepera decreten dol oficial per la mort de tres joves en accident de trànsit

Artà i Capdepera decreten dol oficial per la mort de tres joves en accident de trànsit

Les xarxes socials s’han omplert en aquestes últimes hores de missatges de record a les víctimes i de suport a les seves respectives famílies

Tres joves de 22, 23 i 24 anys van morir aquest diumenge passat, a primera hora del matí, en estavellar-se el seu cotxe a la carretera que uneix Artà i Can Picafort. Les víctimes viatjaven a bord d’un Seat Ibiza que per causes que encara es desconeixen es va sortir de la calçada en un revolt, xocant contra una tanca de seguretat fins a impactar contra un arbre. Les tres víctimes, residents a Capdepera i Artà, van morir a l’acte i els cadàvers van haver de ser rescatats pels bombers, ja que el turisme va quedar completament destruït. Un excés de velocitat podria haver estat la causa del sinistre fatal.

Poques hores després que es conegués la notícia, que ha consternat els respectius municipis del Llevant on residien les víctimes, els ajuntaments de les respectives localitats van decidir tres dies de dol oficial pel fatal succés.

Les xarxes socials s’han omplert en aquestes últimes hores de missatges de record a les víctimes i de suport a les seves respectives famílies.

Les víctimes viatjaven a bord d’un Seat Ibiza que per causes que encara es desconeixen es va sortir d’un revolt de la carretera Artà-Can Picafort.

Fotos: IB3.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència