Connect with us

Actualitat

Llargues coes de gent en el centre Covid exprés de Manacor

Llargues coes de gent en el centre Covid exprés de Manacor

Més de cinquanta persones esperen aquest dissabte als voltants del punt d’atenció sanitari en espera de poder sotmetre’s a una prova PCR per un suposat contacte estret amb un positiu

La imatge que es pot veure aquest dissabte a les portes del centre COVID Exprés de Manacor no es recorda a cap de les onades anteriors. Desenes de persones esperen als voltants del punt d’atenció sanitari habilitat a conseqüència de la pandèmia en espera de poder sotmetre’s a una prova PCR per un suposat contacte estret amb un positiu. L’arribada d’usuaris ha estat una constant des de les 10 del matí.

Aquesta situació també serveix de referència per confirmar que l’onada de nous contagis segueix perillosament a l’alça aquestes darreres setmanes i Manacor i la resta de municipis de la comarca no en són una excepció.

Cal recordar que aquest punt d’atenció de Covid exprés a Manacor va entrar en servei a finals del mes de desembre del 2020 i té una capacitat per fer entre 150 i 200 PCR diàries. Està operatiu cada dia de la setmana entre les 9 del matí i les 19.30 hores del vespre.

Cal recordar que les últimes xifres divulgades per la Conselleria de Salut, es van notificar 564 positius nous en una sola jornada (la xifra més alta dels últims quatre mesos) i la incidència acumulada al conjunt del territori havia escalat fins als 293 casos i el nombre de malalts es xifrava en 4.287.

Les últimes xifres divulgades aquest divendres per la Conselleria de Salut, es van notificar 564 positius nous en només 24 hores (la xifra més alta dels últims quatre mesos)

L’arribada d’usuaris ha estat una constant des de les 10 del matí d’aquest dissabte.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com