Connect with us

Actualitat

Santanyí exigeix a l’empresa gestora del centre de menors que justifiqui la llicència d’activitats

Santanyí exigeix a l'empresa gestora del nou centre de menors que justifiqui que disposa de la llicència d'activitats

El nou espai d’acollida, ubicat el sòl rústic, va obrir les portes fa uns dies sense informar el Consistori

L’Ajuntament de Santanyí, mitjançant una notificació oficial, exigeix a l’empresa adjudicatària del servei, Fundación SAMU, que justifiqui si el nou centre de menors establert en aquest municipi del Migjorn disposa o no de la corresponent llicència d’activitats.

El nou espai d’acollida de menors no acompanyats va entrar en servei fa uns dies, i pel que sembla, ho va fer sense informar prèviament al Consistori de la localitat. Els responsables polítics municipals tingueren constància de la seva existència gairebé per casualitat i mitjançant els comentaris dels mateixos veïnats de la localitat.

Des de l’empresa defensen que no estaven obligats a haver d’informar el Consistori i que entre altres coses havien decidit fer-ho de manera discreta per no crear alarma social entre els veïnats. Precisament, pocs dies després que el centre hagués iniciat la seva activitat ja es va denunciar la primera fuga d’uns dels 8 menors atesos.

Després de la notificació que s’ha tramitat aquest mateix divendres per part de l’Ajuntament, l’empresa adjudicatària del servei, Fundación SAMU, haurà d’acreditar i demostrar que disposa dels permisos pertinents per poder dur a terme la seva activitat. En cas contrari, el Consistori de Santanyí podria decretar el cessament temporal de l’activitat.

L’empresa adjudicatària del servei, Fundación SAMU, haurà d’acreditar i demostrar que disposa dels permisos pertinents per poder dur a terme la seva activitat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència