Connect with us

Actualitat

ARCA presenta al·legacions al desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos

L’entitat conservacionista entén que “suposarà una gran ocupació i destrucció de territori”

L’entitat conservacionista ARCA ha presentat al·legacions al projecte de desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos.

En un comunicat, aquesta entitat entén que aquest nou traçat de desdoblament de la carretera que uneix les dues localitats de la comarca del Migjorn, “suposarà una gran ocupació i destrucció de territori”.

Aquesta és la segona vegada que ARCA presenta al·legacions a aquest projecte, primer a l’abril de 2014 i “ara una altra vegada”.

Encara que s’ha intentat disminuir l’impacte territorial, “encara així serà una infraestructura que consumirà bastant de territori”, afirma ARCA, que adverteix que el projecte d’aquesta infraestructura viària té en compte una sèrie d’elements culturals que es poden veure afectats en el transcurs de les obres.

La direcció insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca, ha emès un informe on diu que té en compte una sèrie d’elements culturals, però alguns d’altres “no s’han contemplat en el projecte i d’aquí la base de les nostres al·legacions”, segons ARCA.

Són tendència