Connect with us

Comunitat

Salut confirma el segon cas de la variant òmicron a Mallorca

Detectats 212 nous contagis a Balears després de l'últim cap de setmana

Es tracta d’una persona jove que roman aïllada a l’hotel Covid de Palma

Salut ha confirmat aquest divendres el segon cas de la variant ómicron a Mallorca. Es tracta d’un ciutadà sud-africà, de 31 anys, que hauria arribat a l’illa per motius laborals. La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha explicat que el pacient es troba en bon estat de salut i roman aïllat.

L’home va arribar el passat dimarts a Palma procedent de Sud-àfrica, després d’haver realitzat escala a Etiòpia i Frankfurt. A Son Sant Joan va ser sotmès a un test covid que va donar positiu. Davant la sospita de què pogués tractar-se d’un cas de la variant ómicron, el Servei de Microbiologia de Son Espases es va encarregar d’analitzar la mostra, a més de sotmetre al pacient a més proves amb l’objectiu de tenir resultats concloents.

Finalment, Microbiologia ha confirmat que es tracta d’un nou cas de contagi de la darrera variant de la Covid-19, i el pacient es troba asimptomàtic i roman aïllat a l’hotel Bellver de Palma.

Dimecres passat, Salut va confirmar el primer cas a Mallorca. Una dona que va donar positiu a Son Sant Joan quan tornava del país africà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com