Connect with us

Oci i Cultura

Artà presenta la 33ª edició del Festival Antoni Lliteres

Artà presenta la 33ª edició del Festival Antoni Lliteres

La programació preveu tres dissabtes musicals durant tot el mes de desembre al Teatre d’Artà

Aquest dijous s’ha presentat el cartell del Festival Antoni Lliteres 2021, que arriba enguany a la seva 33ena edició. La convocatòria musical ve celebrant-se ininterrompudament des de 1988. Per aquesta nova edició, s’han programat tres concerts que es celebraran els tres primers dissabtes del mes de desembre al Teatre d’Artà.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Artà, Antoni Bonet; el director del Festival, Pep Xisco Palou; i el director del Teatre d’Artà, Joan Matamales han donat a conèixer la programació i han animat la gent a assistir-hi, destacant les garanties sanitàries que es donen als espectacles culturals d’aquest tipus.

El XXXIII Festival Antoni Lliteres començara aquest dissabte dia 4 de desembre, a les 19 hores, amb el quintet de metall Riu Dolç Braç, que interpretarà peces de Puccini, Verdi i Piazzolla, entre d’altres autors. Dissabte dia 11 de desembre serà el torn del duet format per la pianista internacional Yuko Mitzutani i el flautista Eduard Belmar, solista a l’Òpera de Frankfurt. I, finalment, dia 18 de desembre tendrà lloc la gran gala lírica, concert de Nadal, amb la soprano Marta Bauzà, el tenor Antoni Lliteres i el pianista Andreu Riera, que interpretaran grans èxits clàssics amb l’acompanyament de l’artista visual Damià Vives.

Cultura segura

El regidor de Cultura d’Artà, Antoni Bonet, ha lloat la feina de l’Associació Festival de Música Clàssica d’Artà Antoni Lliteres, per la seva incansable feina i previsió a l’hora d’organitzar el Festival, i ha reivindicat la seguretat d’espectacles culturals d’aquest tipus.

El director del Teatre d’Artà, Joan Matamales, ha explicat que es treballa extremant mesures amb un aforament previst del 100%, en un escenari canviant i de continua actualització dels protocols de seguretat.

Finalment, Pep Xisco Palou, ha destacat l’elevat nivell artístic dels intèrprets i músics participants, posant de relleu el nou panorama d’artistes locals o residents, “que permet que no sigui necessari anar molt enfora a cercar gent de qualitat per cobrir les expectatives que un festival com aquest ja genera en el seu públic”, ha destacat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com