Connect with us

Actualitat

L’executiva d’El Pi ratifica a Xisca Mora, com a portaveu en el Consell de Mallorca

El partit qualifica de greu vulneració dels estatuts el comportament de Pere Soler i Bel Febrer que van decidir unilateralment el relleu de la batlessa de Porreres

La notícia va esclatar el passat divendres quan dos dels tres representants d’El Pi en el Consell de Mallorca, Pere Soler i Bel Febrer, van decidir unilateralment registrar el nomenament del primer com a nou portaveu del partit en substitució de Xisca Mora.

El fet va provocar un terratrèmol intern important dins el mateix partit, fins al punt que els fets podrien arribar a provocar l’expulsió dels dos consellers insulars implicats en els fets. La decisió final recau ara en el comitè de disciplina del mateix partit que haurà de valorar l’actuació de Soler i Febrer i que des de la direcció han qualificat “d’una greu vulneració dels estatuts”.

La situació provocada ha obligat a donar explicacions al president de la formació regionalista , Tolo Gili, que ha decidit traslladar als afiliats del partit la situació provocada i informar-los de primera mà de la situació actual dins del grup insular del Consell de Mallorca.

AQUEST ES L’ESCRIT DEL PRESIDENT D’EL PI

Fa uns dies, des del nou nomenament de nou conseller de El Pi, de manera unilateral i sense comptar amb la direcció del partit amb la qual tan sols s’han volgut reunir, dos dels nostres representants al Consell de Mallorca, Bel Febrer i Pere Soler, han decidit actuar al marge del partit imposant la seva majoria dins el grup del CIM i sense respectar, tal i com es contempla als nostres Estatuts, les decisions dels òrgans del govern, en aquest cas l’executiva de Mallorca.

Aquestes decisions que han estat imposar un nomenament al càrrec vacant de secretaria primera del grup del CIM i destituir a la portaveu designada pel Partit, Xisca Mora i que avui ha estat ratificada de nou per l’executiva de Mallorca, suposen al nostre entendre una greu vulneració dels estatuts.

En política podem discrepar de moltes coses, acordar, negociar i arribar a punts d’encontre o desencontre, però mai faltar a la veritat i despreciar les regles de funcionament legalment aprovades i que han de ser respectades per tots els afiliats, especialment si son càrrecs públics que han obtingut la seva representació per la feina de tota la família de El Pi, no hem d’oblidar que som servidors públics i ens devem a la militància i als ciutadans de les illes en general.

Per això, avui l’executiva de Mallorca ha decidit el trasllat dels fets al comitè de disciplina perquè les pugui valorar i proposar les mesures oportunes, ja que en cap cas es permetrà que ningú estigui per damunt del partit i del projecte.

Esperam que els consellers rectifiquin la seva postura i poguem continuar amb la bona feina institucional que sempre ens ha guiat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència