Connect with us

Actualitat

El ple de Manacor aprova l’esmena de les deficiències i afegeix novetats en el futur Pla General

El ple de Manacor aprova l'esmena de les deficiències i afegeix novetats en el futur Pla General

El PP critica “lobscurantisme” de la regidora Hinojosa amb la nova normativa urbanística

El ple extraordinari celebrat aquest passat dimarts per l’Ajuntament de Manacor va aprovar l’esmena de les deficiències imposades pel Comissió Insular d’Urbanisme del Consell de Mallorca, que mesos enrere va impedir novament l’aprovació definitiva. L’únic punt de l’ordre del dia, va comptar amb els vots favorables dels representants de MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE, Unides Podem, AIPCSyS i El Pi. Els regidors del PP novament van votar en contra i van denunciar “l’obscurantisme” de la regidora Hinojosa amb la nova normativa urbanística i la manca de temps per a poder mirar-se amb temps la documentació entregada.

La tècnica del departament d’urbanisme i directora de la redacció del futur PGOU, Catalina Rigo, va ser l’encarregada d’exposar la resolució de les esmenes exigides des de l’ens insular i també va enumerar les millores introduïdes en el text urbanístic.

“El nou PGOU facilitarà la construcció del futur Centre de Salut amb servei durant 24 hores, la construcció dels nous Jutjats al carrer Pilar, una nova escola i un nou espai esportiu per a Porto Cristo, així com un nou Punt Verd en el nucli de S’Illot”, va ressaltar Hinojosa

La regidora d’urbanisme, Núria Hinojosa, va voler agrair l’esforç i la dedicació durant molts de mesos de tots els tècnics que han possibilitat la redacció del nou Pla General, al mateix temps que incidia a destacar que l’entrada en vigor del nou document suposarà “una nova etapa per al municipi”, destacant que la seva futura entrada en vigor possibilitarà també l’aprovació de futurs planejaments que afecten a tots els àmbits municipals. També ressaltar en la seva intervenció que el nou PGOU facilitarà la construcció del futur Centre de Salut amb servei durant 24 hores, la construcció dels nous Jutjats al carrer Pilar, una nova escola i un nou espai esportiu per a Porto Cristo, així com un nou Punt Verd en el nucli de S’Illot.

El PP ha qualificat el ple celebrat aquest dimarts “de presa de pèl i de falta de respecte de l’equip de govern a l’oposició i a tots els ciutadans”

El PP ha estat el partit de l’oposició que s’ha mostrat més critic amb el futur planejament urbanístic. En una nota de premsa divulgada aquest dimecres, els populars qualifiquen el ple celebrat aquest dimarts “de presa de pèl i de falta de respecte de l’equip de govern a l’oposició i a tots els ciutadans en general perquè és imprescindible que el PGOU es negocii i consensuï tant com sigui possible”, fet que denuncien que no ha succeït.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com