Connect with us

Actualitat

Un home és detingut després de provocar una persecució policial des de Son Banya a Campos

Va ser arrestat per un delicte de desobediència greu contra la seguretat viària

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d’un home d’origen marroquí, de 38 anys, per un delicte de desobediència greu contra la seguretat viària.

Els fets es van produir poc després de les 18 hores del dimarts de la setmana passada, quan un vehicle sortia del poblat de Son Banya, a Palma, i en veure al vehicle policial en la zona, va accelerar ràpidament, per la qual cosa el cotxe policial va decidir activar els senyals acústics i visuals, amb el propòsit de detenir el vehicle.

El conductor en adonar-se de l’acció policial, va decidir accelerar la marxa en direcció a Palma per a evitar ser detingut. Aquesta situació va provocar la mobilització de diferents patrulles policials.

Arribant a la capital, el vehicle infractor va haver d’aturar-se perquè es va trobar bloquejat ja que hi havia retenció de vehicles en l’autovia, per la qual cosa els agents es van col·locar al seu lateral perquè deposés l’acció de fugida.

El presumpte autor en veure que havia quedat bloquejat, es va ficar entre els cotxes i el guarda raïl lateral per a seguir amb la seva fugida, aquesta vegada en direcció a Campos, on va veure acabada la seva acció en quedar-se sense gasolina.

Ja amb el cotxe aturat, i envoltat per agents de la Policia Nacional, va ser arrestat per un delicte de desobediència greu contra la seguretat viària.

Pel que sembla, el cotxe que conduïa era de la seva exparella sentimental amb la qual té una ordre d’allunyament. Tampoc disposava de permís de conduir ja que li havia estat retirat mitjançant un procediment administratiu que tramita un jutjat de Palma.

Són tendència